Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Piramisjáték?

010-munkahelyi-piramis.jpgPiramisjáték?

Biztos vagyok benne, hogy az üzletépítés során találkoztál már azzal a tipikus kifogással, hogy “Ez egy piramisjáték!” Mit kéne erre válaszolni? Egy kezdőt zavarba hozhat ez a felvetés és bizony el is tántoríthatja az üzlet építésétől. Javaslom, hogy erre a felvetésre mosolyogj csak egyet, kérd el az email címét az illetőnek, és később küldd el neki ennek a bejegyzésnek a linkjét.

A BusinessForHome.org weboldal összeállítását hoztuk most el neked, némi kiegészítéssel. A teljesség igénye nélkül most bemutatjuk a Direkt Eladást – Network Marketinget- MLM-et támogató hírességeket, szószólókat. Többek között ők azok az emberek, akik hisznek a termékekben és a Network Marketing Üzleti Modellben – hírességek, akik támogatják és bátorítják a Multi Level Marketing (MLM), a Network Marketing (NM) és Direkt Marketing (DM) iparágat. Beszélnek eseményeken és találkozókon. Büszkeséggel tölti el ez őket. Ők nagyon sikeres emberek, akik velünk együtt nem értik, hogy néhányan miért gondolnak a “piramis játékokra” akkor, amikor törvényes MLM, NM, vagy DM üzletről beszélünk.

Befektetők

Olyan befektetőkről van szó, mint Warren Buffett (Pampered Chef), milliomosokról, mint Carl Icahn, George Soros és William Stiritz , akik több száz milliót fektetett be (Herbalife), és Vincent Tan (Epic, Ecosway).

MLM Hírességek csarnoka, azaz nézzük képekben!

113-mlm-hiressegek-csarnoka.jpgAz iparág támogatói

Az USA volt elnöke Bill Clinton is egy korábbi beszédében mondott köszönetet a direkt marketingben, MLM-ben tevékenykedőknek. Dr. Memhet Oz (USANA, Vemma), Donald Trump (ACN) és Madeleine Albright, az Egyesült Államok első női külügyminisztere (Amway), szintén kulcsfontosságú szereplőivé váltak a találkozóknak.

A világ minden táján szinte mindenféle terméket vagy szolgáltatást meg lehet vásárolni direkt eladáson, MLM-en keresztül.

Sok ember gondolja azt, hogy a kozmetikumok, wellness termékek és a lakberendezési tárgyak azok, amiket leggyakrabban direkt eladáson keresztül vesznek az emberek. De ide tartozik még rengeteg más kategória is, pl. konyhai termékek, ékszerek, ruházat, organikus kerti eszközök, spa termékek és még sok más.

A lényeg, hogy törvényes direkt eladási cégek szeretnének pénzt keresni veled, miközben te is építheted a saját üzletedet (és az övéket) valós termékek és szolgáltatások eladásával. A Direkt eladási iparban több mint 200 milliárd dollárnyi éves eladás van világszerte és jelenleg is több mint 80 millió ember vesz részt benne.

Ugye tudod, hogyha az MLM piramisjáték lenne, akkor ők már mind-mind börtönben ülnének?

További érdekességek: Számos nemzetközi sztár bízza magát pl. az LR német Network Marketing cégre, amikor a személyes parfümjük megalkotásáról van szó. Bruce Willis és felesége, Emma Heming-Willis vagy Karolina Kurkova, akik ugyanúgy az illusztris sztárok közé tartoznak, mint a szimpatikus portugál Cristina Ferreira és a divattervező Guido Maria Kretschmer.

Rakonczay Gábor 2012-es TRANSZATLANTI KENU expedícióját a Nutrilite és a Diamond Alliance (Amway) szponzorálta.

Nos tehát ha te is úgy gondolod, hogy olyan területen szívesen tevékenykednél, ahol mint ahogyan itt láthattad is a világ legnagyobbjai közül bizony sokan vannak, akkor a további teendőd az, hogy

Kattints IDE!

 

 

 

Üzlet, pénz, siker, Petrován Pál, MLM